Odkąd kupiłem mojego sportage 2 miesiące temu, mój start/stop nie działa. Świeci się tylko pomarańczowy znak na desce rozdzielczej. Samochód jest cały czas włączony.
Dlaczego to nie działa?
Dlaczego to nie działa?
Księga słów mówi, że jeśli kontrolka się nie wyłącza, skontaktuj się ze swoim dealeremOdkąd kupiłem mojego sportage 2 miesiące temu, mój start/stop nie działa.. Świeci się tylko pomarańczowy znak na mojej desce rozdzielczej..samochód jest cały czas włączony.. Dlaczego to nie działa?
Dla mnie oznaczałoby to, że jeden lub więcej z wielu warunków, aby to działało, nie jest spełniony i powinieneś zlecić przetestowanie tego u swojego dealera.Wysłane z mojego iPada za pomocą TapatalkMój gaśnie, gdy jadę... ale kiedy się zatrzymuję, zapala się na pomarańczowo
W pierwszym okresie Lockdown mój poprzedni samochód szybko ucierpiał z powodu akumulatora, który nie był wystarczająco mocny, aby uruchomić samochód, ale wystarczający, aby uruchomić wszystkie światła ostrzegawcze.Nie ma sensu. Szybko powróci do inteligentnego limitu ładowania.