Kia Owners Club Forum banner
1 - 20 of 22 Posts

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello all. Quick question - is there just the one pump for the washer fluid? Rear is working fine, but no action from the fronts. It isn't the jets - I've disconnected them to test. There doesn't seem to be the electric whirring sound either - just seems odd that the back is fine?
 

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Discussion Starter · #6 ·
So it's perfectly possible for half of the pump to fail? Bit of a bugger because the MOT is booked for Tuesday 😢
Am I right in thinking that it isn't easily accessible too?
 

·
Registered
Joined
·
35 Posts
Funnily enough, I had my washer motor replaced a couple of weeks ago; though the fault on mine was that the rear washer was only working intermittently. I got one off eBay for about ten pounds but got a garage to fit it costing another 20 pounds as the access to the pump looked to be somewhat awkward.
 

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Discussion Starter · #16 ·
Thanks everyone for the replies. Long story short, didn't get the part and car failed its MOT. I have a quote to rectify other faults, and also one to fit the pump - garage can't supply one. I need to order one, but need to make sure it's the right part or else I'm going to be paying labour for nothing. I've seen the part listed by mcsport (thanks) but Amazon doesn't have it as compatible. Their compatable pump is this one QH QWP083 Washer Pump: Amazon.co.uk: Car & Motorbike
Can anyone vouch for either? Original petrol hatchback Cee'd, 2008. Thanks.
 

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Discussion Starter · #18 ·
1 - 20 of 22 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top