New Posts New Posts RSS Feed - SAT POI
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login


Welcome to the Kia Owners Club Forums!

If you're new here, please introduce yourself in the Newbies Kia Forum, we have forums for each Kia Model so please make sure you post in the correct forum.

SAT POI

 Post Reply Post Reply
Author
itreadwe View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 16 May 2017
Location: Birmingham
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote itreadwe Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: SAT POI
    Posted: 18 May 2017 at 1:00pm
Has anyone added poi onto the sat nav ?

.used CVS converted to GPX,

seeing file but fails after about 3sec
Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
t552 View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 26 Feb 2012
Location: BRISTOL
Status: Offline
Points: 233
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote t552 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 May 2017 at 9:33am
I hate TLA's especially when I don't know what they mean I soon loose interest.
Niro 2 Black
No ADAP
Back to Top
fullkoll View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 24 Oct 2016
Location: Sweden
Status: Offline
Points: 49
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fullkoll Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 May 2017 at 10:02am
I have imported lots of PIOs to the SatNav in Niro - no problem what so ever.

I use the excellent Mac program GPX Editor and I create a "master" file with all my POIs and then save them in new smaller, seperate groups like ´family´, hotels´, ´friends´and so on. Each group in a separate file as a gpx-file.

family.gpx, hotels.gpx, friends.gpx and so on......

Put the USB-stick into the car and import! That´s it!

What I haven´t been able to solve (yet), is how to make routes - but that´s another question.......
The routes I create are seen as separate POIs by Niro and that´s not much help...

My workflow (on Mac):

* Find the location in Google maps and click on it (should also work on PC)
* Copy the gps-info at the bottom of the screen
* Paste that info into GPX Editor in the meny "New Waypoint"






Edited by fullkoll - 20 May 2017 at 11:16am
2017 KIA Niro 1.6 Hybride DCT6
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2016 Web Wiz Ltd.